Thursday, June 24, 2010

bile K A U muncul balik!

aku hope kite macam nie..
tp..................laen yg jadi..

owh! i hate you! yes Y O U!
Font sizekau yg dimksdkn adlh....... K A U la...
hehehehe :DD tgh mara nie uke!
konon je mara,, padahal hati bunge2!
uh?? x mahu la..

ok2.. serius balik..

da sebulan lebey kau xde dalam hidup aku..
tiba2 kau muncul balik.
(pergh! intro nak cam dalam novel)
owh! sangat x suke sebenarnye..
tapi aku pon G E D I K gak,, p layan kau wat pe kan?
(tape, sifat semula jadi kan?)
ntah la.. kau plak boley ckp syg aku lg!
wtf!!!!! x suke ok!
jgn wat aku cair! tlg la.
(padahal mang da cair...)
kau kate rindu bagai.. aduhai! jgn la mule lg!
aku xnk dah syg kau tuh. rindu kau pun aku xnak.
please la.. antara kita xde ape lg ye!
tlg F A H A M. X D E A P E 2..
sbb kite da C L A S H sebulan yg lepas!
memg aku yg minx, so what?
mase tuh siket pon kau x bantah!
kau just ckp
" suke hati awk je buat keputusan, takpe lah kalau camtu. saya terime keputusan awk"..
tuh je kau mampu ckp??? sakit hati aku!
kalau kau nak tahu...
start daripada aku letak je fon, aku tunggu gak kau pujok balik..
tp?? hampeh! xde lgsg!
dah la kau yg salah..

pastu td...............(selepas sebulan lebey)

kau ckp aku ego?
motif?? sbb aku x contact kau balik?
hello EN ABANG.....
kau yg sala, aku yg kene pujok ke?
sorie la der.. aku dah xnak jd LEMAU cam biskot marrie masuk angin..
aku skrg.. nabilaliyana yang punye wawasan.
wah! ayat nak BAJET bagus je..
aku kene kuat! sebab mama kate........
"SELAGI LOM KAWEN, XYAH LA NAK SETIA SANGAT"
skrg.. ak setuju ape yg mama cakap!
njoy zaman remaja..
wat pe nak hancur kan hati milik kite untuk insan2 yg xtau nak hargai hati kite?
kan? kan? kan?
kite hanya ade sekeping saje H A T I.
so?? jagelah hati yg sekeping tuh sebaik mungkin.
skrg da xde mase untk cinta monyet uke!
buang mase! hahahaha :)
(terserlah KEPOYOAN aku)

untuk EN ABANG yg dimaksudkan....

eyh.. perlu ke kite jadi K A W A N?
pada aku.. x perlu K O T.
sbb... aku x nak saket hati kalau kau jmpe org yg.....
  • lagi cantik
  • lagi baik
  • lagi pandai
  • lagi comel
  • dan segalanye lebih dari aku!
hahahaha ;D jahat btol aku nie! ape plak? btol a..
kalu korang? x jelaous?
adush! nie la pompuan!
ade je sifat HASAD DENGKI tuh..
um... dah la.. penat ckp pasal K A U.
tuh la,,, len kali xyah muncul lagi..
x pasal2 ade plak entry tok kau..

till meet again uke!
bye :))



amin!

2 comments:

  1. ko ni knape??? ok kew x??? kih^_^...but i like new NABILA LIYANA...hope btol r kn...if ak blik kolej t ak tgk ko lalak2 lg ko jge ae...ha3....be strong my friendss^_^

    ReplyDelete
  2. nanges? xde2.. ak setie ngan F.A je! hahaha :)

    ReplyDelete