Saturday, November 27, 2010

bile cik nab cakap pasal sukan

hye folks!
assalamualaikum.. dah lame ok aku x online. around 2 weeks kot.. biase la. busy, ceh! busy ke?? yela sejak2 coti nie, busyy le. jadi maid kepade mama, mengemas, mengemop, menyapu, membasuh, menyidai, melipat dan sooooo onnnn..... hehe. sampai kasau tangan aku. keh3, baru buat kje sket dah mcm2 kan? tuh la anak dare zaman sekrg haram x bole harap! keje sket tp merungut mcm la berat sgt kje tuh kn?? well, itu senario zaman sekrg. nk buat mcm mne kn.... :) bukn aku sorg je yg berFE'EL mcm tuh.. kau pun same kn???

coti2 nie pulak si ASTRO nie ceritenye asyik nau berulang2, sampai naik juling biji mate haku nie! sampai dah boleh hafal dialog2 yang pelakon2 cakap! boring. boring! aku bayau dah le mahal,<-- mak ai! ayat mcm le aku yg bayau kn.. ngehehe. ok2. back to the story pasal si astro nie,, jelak dah aku nie melayan cite yg same tau! astro.astro. nak aku potong kang, tanpe astro xde makne tv kat umah nie.. hurm..

melayan rase bosan cuti2 nie, seb baik la ade sukan asia.. so aku pon melayan kan le tgk sukan kat channel astro arena 801.. aku dok usha2 la sukan yang syok nk tgk... last2 asyik aku melaynkn sepak takraw ngan hoki... x miss tgk tau walaupun x menang emas, aku tgk gak! nk2 hoki masuk final lg aku suke! tapi kalah lak ngan pakistan.. ish! time tuh aku rase cm nk je masuk lam tv tlg s.kumar jge gol.. kah3.. yg sepak takraw lak, menyirap aku tgk time dorg lawn ngan THAILAND! sampau tol! nak je aku nie masuk lam tv pastu kn... jadi halimunan then sepak si anuwai killer thailand tuh! goram bona raso ea! alamak! emosi disitu ye..

paling aku fevret nak tgk hoki ngan sepak takraw sebab kn......

hahaha.. cube teka... cube la teka...

muahahahahaha.. sebabbbbb knnnnn..

cuci mate la.

ofkos ade yg berkenan dek mate nie..

kalau kat sepak takraw,
aku suke tgk..





spe tau name die... angkat kaki... cepat2.. hehe. eley mesti a korg dah tau kan sebab gambau lg 1 tuh ade name die.. ok2. name die mohd futra abd ghani. ceh! tp x tau le die nie laki org ke x... hohoho.. ade lagi sorg yang aku suke tgk die maen, hehehe.. jap ea. search gambau die kat google nak kasi korg tgk.. jap tau...

tadaaaaaa...







hehe.. yang ini azlan misron. die maen hoki! yg atas sekali pic taun 2006 kot.. yg tgh tuh terbaru sket die jadi cover XY kat surat khabar berite harian. yang bawah sekali tuh, tyme die atas padang! yg penting jersi num 14 tau.. hehe :) I like <3

best jugak tgk sukan nie tau.. boleh cuci mate knnnn.. cari jodoh.. hak3.

hurm... ok la. got to go!
till fingers meet keyboard again!
tadaaa :)

No comments:

Post a Comment