Friday, December 17, 2010

hati aku!

hye dear!

ok, entry kali nie rase cam nak cite pasal heart feeling.
can I?
what? ta bole?
hey,, you sape?
owner blog nie ke????
do I care?
heeeee :D

fine,
jom mule kan.
but, before aku memulakan cerita pasal heart feeling nih...
korang get ready la dgn plastik, baldi o ape2 je yang boleh menampung cecair busuk hijau korang tuh,
ish! selekeh!


umm, pelik ke kalau budak2 baye aku nie xde bf?
xkan???
but, ade seteng orang macam x boleh terime hakikat yang aku masih single.
siap cakap, aku tipu. perlu ke?
WTH? susahkn kau ke kalau aku xde pakwe?

tipu la cakap kalau x rase alone kan.. memang serius kadang2 terase gile.
nak2 bile housemate, classmate, schoolmate, intimate, coffeemate sume dah ade bf, aku mesti rase semacam..

mesti terfikir,
aku nie buruk sangat ke?
x layak ke aku nak ade bf?
ape kurangnye aku nie?
nk kene mandi bunge ke cmni kan?

hahaha :D

sebenarnye, bukan xde yang nak. cume aku je yang menolak.
( NAK JUGAK CAKAPKAN, macam la hot sangat kau!)
ngeee :D

knpe?
aku mengaku yang aku agak memilih.
mesty korang cakap "ek eley, macam la kau cantik bebeno!"

kalau kau cakap camtu kan,nie aku nak jawab,
"biar a. idop aku!"

ngeee :)
semua orang nak yang terbaik untuk diri masing2.
so do I.

aku xde la nak yang hensem, kacak nak mampus!
tapi cukup la sekadar macam fahrin ahmad!
hahaha :)
x ah. aku nak yang biase2 je..

tapi, die harusla:

ade janggot macam fahrin.
body macam fahrin.
kening pon macam fahrin.
amik law macam fahrin.
suara macam fahrin.
pandai amin rugby macam fahrin.
gune garnier for men macam fahrin.

senang cakap semua macam fahrin!
hahaha :D

uke, aku gurau je kot..
cume, kalau dapat yang macam tu..
itu satu bonus. kn?

aku takut keciwa laaa.
lagipun kalau kau bercinte macm nak mati tapi xde jodoh t lagi a sedey.
ye, aku tau.
adatlah kan putus2 cinta nie.
ini pun sebahagian dari dugaan allah kpda hambanya.

tapi hati kita lain2 kan.
aku bukan macam kau yang kalau bercinta pakai buang.
aku kalau boleh dah xnak bercinta kejap2.
aku bercinta nak bawak kawin terus.
senang, x payah pening2.
kn?

hati aku sekeping nie je, kalau dah banyak sangat bagi orang test power nak hancur kan die habislah hati aku lame2 kn...

kesian FAHRIN AHMAD kan, nanti die x dapat hati aku lak..
hahaha :) perasan lagi!

aku tak minta banyak kat bakal kekasih merangkap bakal suami aku tu.
cukup la kalau die:

ade BMW 5 SERIEs 3 bijik, helikopter persendirian sebijik, rumah banglo 5 tingkat siap ade lift+kolam renang+sauna+mini cinema sebijik,
booleh? ok materialistik disitu! hehe :)

ok, serius!

aku nak yang biase2 je dari paras rupa cukup lah sekadar sedap mata memandang.
bak kate orang manis gituuu!
plussss (+) aku nak.....
yang boleh jadi imam kepada aku dan bakal anak2 kami itu yang utama!
insyallah.

bak kate mereka..

lelaki yang baik hanya untuk perempuan yang baik,
dan aku mengharapkan aku tergolong dalam ketegori itu.

p/s: awak (fahrin ahamd) jangan risau saya setia!

the end!
till fingers meet keyboard again.
tadaaaa :)

4 comments: