Tuesday, December 14, 2010

tajuk lagu ;D

hey guyz n gurlz!
hehe :D

nie aku nak share sumthing.
bende alah nie aku buat secare sendirian berhad!
tidak mencilok mahupun meminte idea dari siape-siape..
kalau korang tak percaye sudah!
hanye orang ditempat kejadian je yang tahu kebenaran cerite aku nie...

nah!

HOW DO I LIVE WITHOUT YOU?
mungkin SEPARUH JIWAKU PERGI,
apabila kita MENGEJAR MIMPI,
MUNGKIN NANTI pasti ada yang BENGANG,
yelah disaat kita MENJAGA HATI,
pasti ada yang merasai HATI TERLUKA,
apa-apa pun KAU DAN AKU cuba untuk SELALU MENGALAH,
kerana ATAS NAMA CINTA,
aku mengharapkan kita LARUT dan punya CINTA DALAM HATI,
andai kata kekasih lama KEMBALI PULANG,
tolong katakan padanya bahawa antara kalian kini TINGGAL KENANGAN,
tapi jika kau TEGAR untuk bersama dia,
IZINKAN KU PERGI dan aku berharap engkau tidak MENYESAL,
aku akan PERGI untuk mencari CINTA TERAKHIR,
akhir kata,
BAIK-BAIK SAYANG,
moga kau bahagia SAMPAI SYURGA!

teeheeee ;D

the end.
till fingers meet keyboard again!

p/s: aku dah lame buat bende nie, x salah aku since bulan 2 hari tuh..
skrg baru rase nak share ngan korang. ok!

2 comments: