Thursday, December 2, 2010

perasaan apakah?

arigato'!

ketadiankan, keakuan kepegian kesebuahan kekedaian keuntukkan kemembeliankan kerokokkan kepapaan.... hehe. ape le hawau bahase kn? ngehehe :) xde a, aku sje menggilekan diri.

aku ade bende nak storie morie naik lorie makan biskot merie...

ah sudah! mengarot lagi!

baik2, serius....

xde la, perkara ini berlaku sudah beberape hari yg lepas.....

jeng.jeng.jeng.jeng...

ok, teruskan bacaan anda...

aku nampak sumone and my heart beats turn to 250km/j. x tau kenape. act die xde kne mengene langsung dlm hidup aku. yeah mcm org yg kite x perlu kenl pun. dan x perlu nak ingat sebab die bukan siape2. die pun bukan taste aku. pergh! bunyik macam angkuh sgt pulak.. (aku tau mesti korang cakap camni after bace tadi 'macam lah kau cantik sgt bedah!') yela, memang la x cantik tapi semua orang pun ade citerasa masing2 kn.. well, lantak kau la nak cakap aku ape.

betul weyh! aku rase DAP.DUP.DAP.DUP.

aku rase camtu bile mase aku tengah pandang muke die lak tuh. wth?

sumpah aku takut time tuh...

kenape ek rase camtu??

berfikir.berfikir.berfikir..

xkn lahhhh....... ish.

ntah la.. ya allah berikan lah aku pertunjuk dari mu.

wink.wink.(>_<)

bubye, nak berfikir lagi.

till fingers meet keyboard again.



nah amek, gambar aku untuk kau tgk supaye nyenyak tido malam. hak3.

2 comments: