Tuesday, December 14, 2010

pujaan hati.

assalamualaikum :D

aku nak wat cite menggunakan tajuk lagu blog aku a.
PUJAAN HATI rite?
boleh?
ghehehe ;)

1st:

encik fahrin ahmad



kenape ek die? aku x tau owh!
i love to see when he smile:)
nampak sungguh ikhlas disitu, 4 me la kan.
well, aku pernah jumpe die, mase tu die baru nak famous.
zaman-zaman die jadi pengacara astro..
x ingat ah rancangan ape. XY kot..
mase jumpe die tuh aku baru bape tahun.
x ingat ah, mungkin sekolah rendah atau mungkin baru masuk form 1 camtu laa.
time tuh die dgn sorang awek nie.
hot gak weyh!
memang taste die kn, tinggi, kurus and rambut lurus..
tgk je la scha n linda onn dlu kn..

aku nak jumpe owh ngan die.
bile jumpe die nanti terus aku tarik die bawak g masjid terdekat.
nak wat ape? nikah a weyh!
haha :) xde ah!
pulak die nak kat aku yang demuk nih!

heeeee :D
t nak cari bakal suami cam die ah!
kalau x pun bak kate mak aku, iras-iras pun ok.
x caye?
nie bukti....


jgn jeles u olls!
sesungguhnye restu dari ibu tuh yang utame.
bak kate orang tua berkat hidup kau dunia akhirat kannn. kah3.
mesty korang cakap, wat de paradise minah sorang nih.
ok2, abaikan.

lets continue!


2nd:

proton satria neo

minat weyh same ini kereta!
smart doe,
nak-nak kalau yang bawak tuh aku kn..



aku akan pastikan nanti tercapai gak cite-cite aku nak bawa kete nih!
tapi x tau la bile kan...
ntah-ntah nanti zaman aku keje, aku dah minat kete lain lak kn..
tapi yang pasti, aku akan utamakan kereta buatan malaysia!
hooyeh!


3rd:

sony ericsson xperia.

ngehehe :) nak mahal aje.
tapi x la semahal IPHONE 4 kau,
and BLACKBERRY kau tuh.
aku x mampu kot..



well, aku memang suke jename sony ericsson nih.
jename lain aku kurang minat.
x tau ah kenape..
hehe :)


4th:

camera canon DSLR

weyh kalau la aku dapat camera nie!
owemmgiee!



aku nie xde la suke sangat amek gambar,
sebab aku pun bukan fotogenik kan..
tapi, aku hanye fotogedik!
hahahaha :D
what ever! ade aku kesah kan!
gedik pun gedik lew!
yang penting aku x de ah gedik menggesel-gesel gan jantan.
kn.kn.kn?

itu saja untuk kali ini.
the end!

till fingers meet keyboard again.
tadaaa

No comments:

Post a Comment