Sunday, December 19, 2010

babai shume :'(


shemekom,, ngehehe :)
sat g aku nak balik kolej owh!
sumpah malas. jgn ditanye kenape mlas...
sebab jawapan mesti la same ngan korg kn..

tapi dalam malas2 aku, rase x sabar pulak nak balik.
banyak bende nak cite kat budak2 umah! nyiahaha!
bergosip saje kan,, biase la name pun perempuan kan.
macam la korang x biase..

wuwuwuwuw :'(
pas nie mesti lame x hupdate blog kan..
mesti aku rindu-rinduan kat fb ngan blog!

korang jgn terperanjat lak kalau aku dah x rajin publish new post cam biase.
busy owh kalau dah balik kolej.
nak on9 pon jadi x rajin.
dahla wi-fi kat sne amat2 terhad!

btw, korang take care ye.
jgn nakal2!

the end.
till fingers meet keyboard again!

No comments:

Post a Comment