Monday, December 6, 2010

weekend punye celita :)

hello ebelibadi.
alamak ai! lupe bagi salam pulak,
assalamualaikum........
agagagagaga :D gelak burok!
weekend semlm buat ape je?
aku and family mengisi masa hujung minggu dengan aktvt2 yg vavooom!
ceh! bajet gempak, macam pegi snookeling ke.
xde la sampai camtu kn, kiteorg pegi tgk movie je,
jalan-jalan melawat kawan papa yang baru dapat bby. pegi makan.
yang best tuh kn.kn.kn..
I dapat 2 barang baru....
hakhakahakahakahak.
banyak kahak dalam tekak ye...
sile la pegi haktui kat longkang tepi rumah anda ye!
ok mengarot sudah!

jom kita scroll bawah untuk memberikan gambar pulak yang bercerita..


cite nie, kiteorg tgk midnight pukol 12.40 am.
dekat GSC dataran pahlawan .
pada pendapat aku, 3 setengah bintang la dari 5 yang aku boleh bg.
cite best, tapi adnan sempit double triple lg best.
itu my opinion la, orang lain aku x tau lak kn.
sebab bile keluar panggung kn, aku x rase pun mcm after aku tgk adnan sempit dulu.
mase pas tgk adnan sempit dulu aku rase x sabar je nk tggu DVD die keluar kn.
tp ngangkung nie xde pulak aku rase camtu.
well, sam did a good job.
cume, aku x suke cara die bercakap dalam ngangkung nie.
dan pujian harus diberikan kepada azad n angah.
mereka berjaya membawa watak dengan superb POWER!
hehe :)


b4 tgk movie kami pegi makan dulu..
kat mane?
kat sini la.....
kalau anda orang melaka, ofkos anda tau..
kn.kn.kn.


ok, selepas makan itulah hasilnye, lihat...
terdapat banyak fosil ye yang dapat kita lihat..
agagaga :D


ok fine, aku nak tunjuk ape yang aku dapat sepanjang kiteorng berjalan-jalan.
nah!

1st:

skirt yang dibeli di pahlawan walk.
dengan harga yang biasa-biasa saje.
cukup membuatkn aku gumbira!


2nd:




ok, yang ni aku x mintak.
tiba2 balik dari toilet aku diOFFER,
aku tekan kn lagi DIOFFER ye.
pilih punye pilih jumpe la yang sedang-sedang saje.
well, aku puas hati sambil senyum sampai telinge.

baiklah, itu saja untuk kali ini,
terima kasih.

p/s: dok pening fikir, camne la nak dapatkan W995 tuh..

till fingers meet keyboard again.
tadaaa :)


No comments:

Post a Comment