Friday, January 7, 2011

1st update untuk 2011.

Assalamualaikum.

hell ‘O’ yaw! Teehee~~

rindu ok kat belog haku nih! Da 2 minggu x hupdate owh!

yela, mak busy nyah! Banyak bende nak kene buat bile start semester baru nie!

Ceh! Cakap cam la P.A Safee Sali kan..

Merepek! Safee Sali ade P.A ke? Kalau xde aku nak volunteer bole?

Hehehehe :D

First sekali nak cite pasal PIALA SUZUKI AFF.




Well, mungkin agak lambat untuk aku ucapkan sekalung TAHNIAH buat skuad HARIMAU MUDA MALAYSIA diatas kemenangan mereka di INDONESIA tempoh hari. Aku, yang merupakan antara salah seorang penyokong mereka sangat-sangat lah berasa bangga ye! Sebab kita dah kalah kan si GARUDA yg macam bagus! Cakap dah la nak GEBANG je. Bak kate SAFIQ rahim INDONESIA tu

”sayur je kot”..

Hehe J 2 thumbs up tuk SAFIQ rahim!

I Loikeee ur statement bebeh!




Dalam dok tengok2 bola, aku dok usha2 gak sape yang KACAK kat atas padang tuh.

Tibe2 terFALLed in heart kat SAFEE SALI <3!




*dah, jgn tgk SAFEE banyak sangat. sikit2 je da le kan.*

Biase la aku, mane la boleh x ter2 nie kan..

Bak kate membe aku, “yana nie bukan tau sangat tengok bola, die tau tengok orang yang die suke je” OMG! Teng.teng.teng.. ok, redha je.

Tipu la kalau ade yg cakap x suke kat SAFEE nie, gile kau x suke!

Die sangat VAVAVOOOMM owh mase atas padang!

Dah la sweet +++!

Tapi,,, kusangka SAFEE masih BUJANG rupenye SAFEE laki orang... heee~

Ok fine, redha lagi sekali! aku pun minat care die main bole je. Ape ade hal kan?

Go.go.go SAFEE!


Second lak nak cite pasal daftar subjek.

Aku x tau a kolej korang cmne kan.

kolej aku nie die nye daftar subjek pakai care manual.

Kau akan dapat 1 borang yang memerlukan korang isi detail2 and tulis name subjek yang kau nak amik sem nie. Pastu kene minta sain dekan then hantar kat pejabat AKADEMIK kolej tuk sahkan.

Tapi bukan tu cite sebenarnye... Cite sebenar yang aku nak cite adalah,,,

Aku kene denda sebab daftar subjek lambat 1 hari!

Sebenarnye memang salah aku, yela lengah2 kan mase nak hantar form tu…

Tapi aku ade sebab kot! Bukan sengaje………

Sakit hati owh, x pasal2 kene bayar RM 10 je.

Ok fine, RM 10 jeeee pade kau tapi kan

Pade aku x pasal2, short duit makan aku 2 hari tau!

Sob.sob.sob :’(


*nah nie la bukti aku kene denda*


Third nye cite lak,

Serbe salah lak nak story kat sini sebenarnye..

Takut nanti ’ORANG TU’ kecik hati. Hee~

Camne ek?? Xyah cite lah.

Soorie korang! Kasi gempak je da la kan.

.

..

...

....

.....

......

Hahaha J

Marah la tu.

Ok a, aku bagi hint je. Pastu pandai2 korang la nak fikir versi ape!

Boleh? Nyiahahaha~

NABILA LIYANA x ready untuk sebarang komitmen yang melibatkan ‘hati’!

Tapi, buat mase sekarang la. Lain tahun mungkin ado!

Tunggu je la kalau ’orang tu’ sanggup.

Status sekarang, ’kiteorang kawan’.

Harap maklong!

hehe~


itu saje untuk kali ini,

SELAMAT TAHUN BARU 2011.

yeah! aku tau aku lambat... nak wat cmnekan, bukan hari2 online.

tadaa! till fingers meet keyboard again!

No comments:

Post a Comment