Friday, January 14, 2011

very humble artis!

assalamualaikum :)

hee~ banyak pulak entry yg aku post kan dalam 1 hari nie.
macam xde keje lain je.. hoho :O

ok, nie nak cite pasal sorang pelakon yg xde la famous sgt,
tapi baru nak famous.
b4 nie die banyak jadi pelakon pembantu je..
cume sejak2 die jadi hero cite DOTTIE la name die melatop pam pum pam pum.

latest nye story yg baru aku dapat tahu pasal die nie,
die tersenarai dalam top 5 "artis baru paling popular" untuk ABPH 2010.

aku start perasan die nie sbnrnye since cite KAMI yang scha belakon kat astro tuh.

orang yang aku maksud kan adelah MR SHARNAAZ BASIR AHMAD.



mesti korang hairan, kenape aku nak cite pasal die lak kan?
hehe~ xde la, aku suke dowh style die.
aku selalu kot lorat2 kat wall die. bile aku singgah wall die, mesti aku tinggalkan jejak...
yg paling aku suke, die mesti komen balik.
memang aku respect gile kat die nie.. sangat humble ok..

kalau korang x percaye, nah bukti!
nie tadi punye.. yg dulu2 punye x sempat lak nak snap.. hehe~





see, I x tipu kan..

so, untuk sharnaaz: GOOD LUCK bro!

the end! till fingers meet keyboard again!


No comments:

Post a Comment