Sunday, January 16, 2011

cerita malam minggu.

pesanan penaja:
*sile cuci mate sebelum bace



assalamualaikum :)

1st of all,
alhamdulillah uwan aku baik2 saje. hanya sakit biasa.
almaklumlah org tua kan. faham2 je la..
semoga uwan semakin pulih hendaknye.

lepas tu,
tadi aku sekeluarga pegi dinner kat alai. makan ikan bakar macam hari tu.
best a balik rumah, macam2 aku makan.
last 2 weeks makan ikan bakar, last week makan pizza hut.
this week ikan bakar lagi. seronok!
tapi tadi xde pic pun yg sempat aku snap.
well, senrnye td mkn dgn bos papa, die orang kelantan.
thats why aku xsnap pic, malu sikit doe depan org kot.
xkan nk buat perangai gile camera aku.. wat segan jow!

after makan, budget nak pegi tgk midnite.
cite ape? ofkos la khurafat kan..
tapi malang nye,,,, tiket midnite lambt sgt, papa mals nk tggu.
yela kol 12:50 tgh mlm kot. mase aku dtg td kol 10 lebey.
so, macam lame sgt je nk kene tggu. dh la mate ngantok.
so kami decide, mybe next time je....

b4 balik, kiteorang singgah kat pahlawan walk.
mcm biase papa mesti la jumpe kawn die.*uncle sardi.
dan mcm biase gak, bile dah dtg sne ofkos aku akan merembat brg ape yg dihajati.
mule2 pilih keronsang ngan mama. dapat lah 2 ketul.
tibe2 papa tanye kat adik, 'adik nak beg nie x?'
*beg yg dimksd kan berkain jenis jeans dan ade bear besar didepan nye.
adik jawab 'xnak, tapi kakak nak'.
well, bile papa offer aku pun ape lagi... angguk jew.
tapi xde la aku beli beg yg ade bear tu, hilang pedoman la jwbnye.
mcm mne rupe beg tuh, nanti2 la aku tunjuk. hee~

besok dah nak balik kolej dah. adess! malasnye.
lepas nie 3 minggu aku x balik.. kenape?
1st week: aku ade jualan amal kolej.
2nd week: ade MINGGU HALUAN SISWA bagi sem 1,2 fakulti aku.
3rd week: ake kene g kem kat asahan.

paling sadis lagi, bile aku story kat mama yg aku x balik 3 minggu.
mama pun btau yg die nak g jalan2 mase 3rd week yg aku x balik tu.
sebab mase tu raye cine.. hailaa!
kemungkinan utk aku kene tinggal adelah sgt besar!
xpe,, sabar je la. aku pun dah besar kan.
taun nie dah masuk 20-an pun.. hehe~
tibe2 rase mcm dah tua sgt je....

ok. itu saje utk kali ini.
till fingers meet keyboard again!


p/s: aku rindu kat minah nie.

No comments:

Post a Comment