Friday, January 14, 2011

sorry MR!

Assalamualaikum J


motif gambar dia atas?
saje, nak soh korang tgk SAFEE SALI tu.. hehehe~


1st of all,,

nak wish hapie born day kat budak nie..

IZZATI SYAHIRA a.k.a IZZAT
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye dik!


So, entry kali nie aku macam nak cerite sumthing la..

Agak-agak ape? Cube teke… hehe J

Anda ade 60 saat! *kate bang bil.

Ok! Tamat dah mase yang telah akak berikan..



Well, sebenarnye…

Aku ade kenal dengan someone nie.

Die baik, respect aku. Senang cakap he’s more much better than others guy yang aku pernah kenal. I mean yang hanya ‘kawan’ biase lah kan.



Untuk my BFF ‘BOYFRIEND’ abg misi (kimie) n becoming chef (rezal) korang memang wonderful ‘BOYFRIEND’ ever! Muahh tuk korang ;)

ini KIMIE si abg misi.


ini rezal si becoming bakery owner.


ok, berbalik kepada cerita asal…

aku x tau la kalau sebenarnye aku je yang agak terlampau perasan kn.

Ape yang aku rase die macam nak ‘SERIUS’ je ngan aku.

Mulenye, aku try gak untuk get along ngan die tapi aku x boleh lah.

Aku x tau kenape. Mungkin he’s not that one kan?

Then, aku dicide to be honest yg aku memang betul2 x boleh nak serius ngan die.

Tapi dalam pade xnak tu mungkin aku ade bagi die harapan sikit.

* en A maafkan sy!


Housemates aku marah aku, dorang kate aku x cuba kenal that guy tu dulu.

Entahlah! Aku x excited pun ngan die lah, aku rase biase je. Macam no heart feeling.



Tadi aku tengok cuti-cuti cinta,

Ade 1 part yang Farid Kamil kate, ‘cinta tu akan datang sendiri’

Nora Danish pulak kate, ‘cinta xkan datang kalau x dicari’

Mama aku pulak kate, ‘kalau dah sampai jodoh kau nanti, cinta tu datang jugak. Xpayah lah risau.’

hehe~ so? baik dengar cakap mama kan?

Bohonglah kalau aku cakap aku x rase nak ’BERCINTA’ tu kan.

Tapi nak buat macam manekan, aku lom jumpe lagi guy yang boleh buat aku lupe kat FAHRIN ngan SAFEE. Haha ~



Sekarang nie, aku takut if suatu mase nanti bende nie jadi kat aku balik.

Yelah, ape orang kate? KARMA rite?

Ish! Risau gak weyh. Aku bukan nak main2 kan perasaan orang tau.

Lgpun aku sedar aku nie comot, x lawa, bebal lak tuh!

Tapi tuh la, nie semua hati punye pasal.

Kalau die dah x nak, macam mane kau pakse pun die tetap x boleh.



Untuk encik yang dimaksudkan,

Kalau awak bace blog nie, Nabila Liyana minta maaf sangat-sangat!



the end!

till fingers meet keyboard again :)

No comments:

Post a Comment