Monday, February 7, 2011

buat si kacak.

assalamualaikum.
bersama saya dalam 1,2,3 tukar! wah! tibe-tibe kan...

haha ((: ok, sebenarnye. ade sorang membe laki dok tanye aku,
'babe, what should i wear on my 1st date?'

pastu aku pun jawab,
'dior, x kesah lah ape kau pakai yang penting.........
-kemas x selekeh.
-wangi x berbau.
lagi?? aku xde idea...ngehehehe.

jgnlah kau pakai camnie pulak kan..
macam nak ajak gf kau g dinner kat hotel lak. over je..

fahrin sygss yg sentiasa kacak bergaya vavavoom!




macam yang kat bawah nie style!





tapi ikut kau lah kan...
pakai ape yang selesa.. yang penting kebersihan diri.
mandi bersih-bersih.pakai wangi-wangi.
barulah gf kau selesa nak jalan rapat-rapat.
keh3.. lagi aku suggest kat kau.
kalau nak amik die kat rumah minta permission mak ayah die dulu.
bawa perempuan naik kereta jangan bawa die menonggek atas motor. x manis.
lagi? jgn pegang-pegang. hehehe ((:

cececeh! bajet extra bagus pulak kan.
xpe2, extra nasihat untuk kau gak kan..

yang paling penting! kau punye poket haruslah berisi.
lagi double bagus kalau tambah tebal. kan?kan?kan?
jgn nanti kau dok harap gf kau pulak kene belanje kau.
sangat x gentleman. I x like nyah!

pastukan.pastukan.
jangan lah kau menggatal over sangat.
ingat 1st date kot, bermula dari sini lah die nak kenal kau..
tapi x usahlah kau dok cover macho. just be your self.
xpayah lah gelabah ayam lak. relax suda.

ape lagi ek?
x de idea pulak nak pesan ape lagi..
nanti kalau ade sebarang tambahan, aku text kau ye.

ok, cau sin ci!
till fingers meet keyboard again.
taadaaaaaa~

2 comments:

  1. wah..k0 ..sejak biler jadi pakar fesyen neyh.>? musykil2!! HAHAHA

    ReplyDelete
  2. tolong membe2 ape salahnye kan. hehe ((:

    ReplyDelete