Thursday, February 3, 2011

kawan-kawan cakap.....

assalamualaikum :D
hai. dah lame x update blog panjang2kan..
rindu x? rindu x? hehe
well, kan entry2 yg lepas aku ade cakap yg aku x balik rumah 3 minggu.
ingat lg x? umm,, mesti x lah tu. xpeeee.
bukan x boleh nak update bile kat kolej tu, boleh je..
tapi aku malas nak usung lappie nie g blok bestari or cafe..
kat blok hostel mang haram nak ade wi-fi nye.
kalau bawak broadband lak, sah2 jadi berukband kat tempat aku tuh.
die punye kelajuan, ya ampun, kalah siput sedut berjalan..

yeah! merujuk kepade title entry..
entry kali nie kak nab nak cite pasal ape yang kawan-kawan kak nab cakap pasal kak nab.
nak tau x??? jom teruskan bacaan ye...


...bile aku membebel...


nie paling budak rumah aku x suke.. kenape?
sebab aku kalau membebel suara nak loud aje. x penah nak slow.
*sebenarnye lebih kepade menjerit
ayat pulak selalu sangat buat orang makan hati..
tapi bile sendiri kena, touching nak lebih aje! hehe.


...bile aku menangis...


mereka kate,
"yana nie, badan je besar tapi bende kecik pun nak nangis"
hehehe. x tau lah kenape weyh.
dah memang dari kecik camnie nak buat macam mane kan...
aku try nak jadi keras hati sikit, tapi x boleh le...


...bile aku tidur...


mereka kate,
"yana kalau tidur, x ingat nak bangun"
hehehe :D nie lagi 1 perangai x semenggah.
dah jadi anak dare, tapi perangai x berubah-ubah.
selagi boleh tidur aku akan tidur setidur-tidur nye..
tapi xdelah semedang nak tidur je.. kalau xde bende nak buat je aku jadi camnie.


...bile aku bercakap pasal lelaki...

mereka cakap,
"bukan xde yang nak kat kau, tapi kau tu memilih sangat"
nie lg 1 punye perangai.. aku pun x tau le kenape..
aku bukan lah nak yang kacak bergaye, pandai gile atau kaye nak mampos.
tidak! aku hanya mahukan lelaki yang totally seperti:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

FAHRIN AHMAD

hehehe. xde la. gurau je.
aku just nak sum1 yang boleh wat aku dupdapdupdap jee..
yg bile die jalan ngan aku orang akan cakap 'bapak comel gile pasangan nie'
hehehe :D bole?
x kesah lah cam mane pun rupe die...
tapi biar lah sodap mato den nie memandang kan?
lgpun kene lah ukur baju dibadan sendirikan?
xkan lah aku yg mcm nie nak bf yg mcm brat pit tuh!
mang x lah, wat orang mengate je kan....


...bile aku makan...

nie kes buruk lantak.
mane badan x cam badak.
hahaha :D aku kalau dah start makan memang x boleh nak berhenti.
aku akan berhenti makan bile rase betul2 dah x larat.
lepas makan nasi, nak makan bende2 yg boleh mengonyeh macam keropok.
kalau xde keropok, biskutlah jadi mangsa.
kau macam aku x?


...bile aku suke kat someone...



ok, buat mase sekarang aku memang tgh jadi die hard fans SAFEE SALI.
merate-rate gambar die, name die..
sekeliling aku penuh dgn SAFEE je,, hehe..
sampai kawan-kawan aku cakap camnie,
"kau minat fahrin pun x macam nie lah yana"
"rimas aku tgk rumah nie yana, penuh dgn safee je"
aku hanya mampu jawab, "hehehehe"*gelak comel.
ok, memang die suami orang tapi x salah kan aku minat die.
lagi pun, die atlet kot.. kan?kan?
to kak sabrina, don't worry sy hanya penyokong ur husband je. hee~


ok lah, tu je kot untuk kali nie..
till fingers meet keyboard again yaw!


No comments:

Post a Comment