Thursday, February 10, 2011

MALAYSIA vs hongkong.

assalamualaikum..
well, aku baru je lepas tgk bola. MALAYSIA vs hongkong.
so? memanglah menang.. tapi boringlah rentak mainan dorang.
xtau kenape.. tgk bola kali nie pon aku cam x fokus je..
hehehe ((:

nak2 aku sakit hati tengok player2 hongkong dok men tarik2 SAFEE SALI.
bukan safee sorang je.. player malaysia yang lain pun kene.
hangin aku doe! ape dorang ingat men layang-layang ke?
suke-suke je nak men tarik2.. hawau tidak!



malaysia menang 2-0 keatas hongkong.
minit ke 44 - SAFIQ RAHIM.
minit ke 91- AMIRUL HADI.

penat tunggu gol safee sali. tapi non hado lah.
yelah, ape xnye. asal dekat ngan gol je mesti ade yang dengki dok tarik, tolak die.
memang dasar pentipu! hek3. sian safee tau.

cakap pasal safee sali,
aku suke dapat tengok die perfom tadi. ngehehe ((:
aidil pun ade ++ lagi suke ((:



ok, lepas nie susah dah nak tengok safee kat malaysia.
yelah, orang tuh dah berhijrah ke seberang.
main ngan indonesia punye kelab. pelita jaya name kelab tuh.

kalau nak tengok safee main kene tunggu national punye game je lah.
barulah nampak bayang safee kat malaysia.

nasib baik setaun je...



nak tengok safee camnie lagi.... tapi mesti susah dah kan??
sedih... wuwuwuwu :'(

dah la, nak nangis puas2. hee *tipuuuuu ((:

owh ya, before lupe, nah! sebagai tatapan.
untuk gelak-gelak comel je. jangan lebih-lebih.




till fingers meet keyboard again yaw.
tadaa~

No comments:

Post a Comment