Monday, April 11, 2011

muncul selepas hilang....

assalamualaikum ((:
wuhuuu! sangat rindu same blog!! wuwuwuwuwu :'(((


pada kawan2 yang asik tanye bile aku nak hupdate blog, sorie la ye....
aku bukan ape. nak kate busy tuh xde le sangat..
tapi,,,,,, masalah line internet tuh yang buat aku menghilangkan diri seketika.

sorieeee sangat!

sepanjang kehilangan aku, xde story yang hot nak share ngan korang.

cume, aku bersyukur kehidupan aku semakin bahagia dari sebelum-sebelumnya!
alhamdulillah! semoga allah menjadikan kebahagian milik kami.
insyallah kan?

jangan salah faham ye! 'kami' yang aku maksudkan adalah...

yes! merekalah yang aku maksud kan dengan 'kami'!
sangat sayang pada mereka!
hidup aku tanpa mereka umpama aku kehilangan udara untuk bernafas!
*ceh ayat! kehkehkeh.

itulah hakikat kehidupan kan?
sape je boleh hidup xde mak ayah...
mungkin ade yang boleh survive, tp bukan aku!
yeah! aku tahu hakikat "perpisahan yang abadi" tu pasti berlaku.
tapi saat itu aku hanya mampu berserah.
yelah, sape je mampu tolak kuasa tuhan kan?

dah2. aku xmo wat cite sedey kat sini. hehe ((:

well,
minggu depan dah start final. dari 18 april - 28april 2011.
sile doakan kejayaan aku ye!

next sem, aku ade praktikal 4 bulan kat jabatan kebudayaan dan kesenian negeri melake.
hehe((;
wish me best of luck yaw!

ok lee.. got to go!
ade kesempatan aku update lagi.
till fingers meet keyboard again yaw!
bubye..

No comments:

Post a Comment