Sunday, May 15, 2011

congrate for your new born baby!

assalamualaikum...

aku just nak share pasal nie. tapi mesti ade yang dah tau, atau yang belum tau, yang buat-buat x tau, yang xnak amik tau, yang dah tau tapi x bagitau pape pun aku baru tau...
hahahaha. kau paham?

aku searh google pasal rita rudaini + aidil zafuan.
then baru aku tau rupenye rita dah pun selamat melahirkan anak kedua mereka.
alhamdulillah!

jom tengok gambar.


.before.


.after.




nama baby:

AIRIT RAFQA ARJUNA







tahniah untuk rita dan aidil!
semoga dengan kehadiran cahayamata kedua ni korang semakin bahagia!
aminnn.

till fingers meet keyboard again yaw.
tadaaa~

No comments:

Post a Comment