Wednesday, July 27, 2011

kesian kat mereka yang x dapat......

assalamualaikum yaw!

rehat hari ni, aku x keluar lunch,
sebab kemalasan melanda diri..
jalan-jalan kat wall bola sepak INFO DAN RANKING BOLA SEPAK MALAYSIA.

jom tengok gambar:




gile kentang kan.. tiket 80k terjual dalam mase beberape hari je...
memang hebat rakyat MALAYSIA nie..


tapi jangan risau,
sape yang x dapat tiket anda masih ade peluang yeee



tengok laki orang nie, bukan men dok menyilang panggung..
hope AIDIL dah sehat sepenuhnye dan dapat diturunkan khamis nie!


muke-muke pertahanan HARIMAU MALAYA!


kat bawah nie, gambar penyokong MALAYSIA yang beratur untuk beli tiket hari nie.




sanggup pulak nak beratur panjang-panjang camnie kan..
hebat tak hebat lah kan??
salute lah!


jom baca kenyataan SAFEE lepas lawan ngan SINGAPORERINGGE hari tuh..

semoge berjaye!

*hope keadaan macam nie akan terjadi lagi..

till fingers meet keyboard again yaw!
bubbye

keBARUan

assalamualaikum yaw!

hari nie sesi aku nak MENUNJUK I.C ngan LESEN BARU giteww!

jom......



BARU




LAME



HAHA. buruk siak!
tapi standart la kan kalau gambar ic ngan lesen buruk..
sape nak heran kan.

kite harus memPAMERkan kecantikan asli itu yee.
walaupun muke kau x seCANTIK aku..
nyiahaha! *perasan!

oke. chow dulu!
till fingers meet keyboard again yaw!

Tuesday, July 26, 2011

seperti yang dijanjikan..

assalamualaikum. hai!

sekarang pukul 23:12. apsal x tidoq lagi? xde mood nak tido, boleh jawab camtu?
keh3. oke, seperti yang dijanjikan.
aku nak cite pasal kes yang ke-2 terjadi kepade aku.
pun minggu yang same, last week jugak.

wallet hilang hari jumaat, bende nie jadi hari sabtu.

oke, camnie cite die..

cuci mate jap tengok safiq buat muke 'konon' comel.
aku cop yang tengah *tu pun KALAU single lagi HAHA


hari sabtu, 23 JULAI 2011.
aku kerje hari tu ade program PERMATA SENI TARI.
aku x drive, mama yang hantar.

then, mase nak balik dalam pukul 9 lebih malam..
aku minta tolong abg driver bas hantar aku dekat satu kawasan nie.
well, tempat nie tepi jalan raya besar TAPI sangat gelap..
xde lampu jalan yee kawan-kawan.
tempat nie x sunyi cume tuh la gelap kan.

aku tunggu mama datang amik aku kat bustop.
tunggu punye tunggu, tibe-tibe ade satu kete wira nie berundur.
slow-slow die berundur pastu die stop betul-betul depan aku.

pergh time nie.. kembang kuncup hati aku.. takot siak!

x pasal-pasal tingkap kete tuh terbukak sebesar-besar yang boleh.

pastuuuuuuu...

LELAKI GILE: dik, nak pergi mane? meh abg tumpang kan *suare macam haremmm yee!

AKU: (mule2 buat bodoh jee, sambil tunduk bawah)

LELAKI GILE: dik, jom lah abg tumpangkan. *die panggil lagi

AKU: (berdiri) xyah la, jap lagi mak kite amek!

LELAKI GILE: alaaaa, jomlah abg tumpang kan...

AKU: XYAH LAH! JAP LAGI MAK KITE AMEK! *mase nie aku dah angkat kaki nak blah

LELAKI GILE: (mase die die membebel hape tah, aku x dengar)

AKU: (buat bodoh ++sikit-sikit aku gerak menjauhi die)

LELAKI GILE: *tengok aku x bagi respon die pun cakap.. oke, bubbye dik.

AKU: (buat bodoh jee)

LELAKI GILE: BUBBYE DIKKK.....*sambil blah

pastu x sampai 10 saat mama aku pun sampai, masuk kete aku pun cite sambil MENANGIS seperti biase HAHA

owh ya,, terime kasih kepada mereka yang bersimpati kepada diriku ini! HEHE



*kalau x nampak sile tekan gambar untuk tumbesaran

itu sahaje cerite nye.. xde lah VAvOOM sangat. tapi at least, aku ade pengalaman ngeri camnie..

sumpah xnak tunggu kat tempat camtu lagi!
peringatan untuk remaja perempuan, wanita-wanita di luar sane, hati-hati yee..
lelaki GILE macam nie ade dimana-mana.

chow~ tilll fingers meet keyboard again yaw!

aku sumpah pencurik tu jadi GILE!

assalamualaikum!

yea! akhirnye, ade pun mood nak hupdate belog!
teehee~~

ok,nak ngadu nie..

guys, wallet aku hilang last week.
sedey kot. dah la ade macam-macam.
i.c, lesen, kad bank...

*semua nie hilang, termasuk la gambar-gambar..

I have no idea sape yg amek kan..
nak tuduh-tuduh macam x best lah..

cume percayee yang 'maybe bukan rezeki aku kot'
fine! tapi sumpah terkilan.
yelah gambar my dearie MR F pun turut hilang. HAHA


aku x tau yang wallet tuh tercicir ke kene curi ke hape ke.
no idea!

total nak renew semua tu:
i.c = RM 60 *kalau kau student
lesen = RM 20
kad bank = RM 12 *CIMB bank
matric card = RM 15 *KUIM
semua sekali same dengan RM 107

well, actually ade 2 bende yang terjadi kat aku.
salah 1 nye pasal wallet nie lah.
yang lagi 1 tuh next entry aku story.

sabar yee. janji, b4 puase aku story yee..

lastly,
aku sedih bile MALAYSIA vs singaporeringge khamis nie (28JULAI) SAFIQ RAHIM xde.




* kesian die. jangan pandang montot no 10 tau, laki org tuh. HAHA

pape pun, best of luck HARIMAU MALAYA! AUMM!

till fingers meet keyboard again yaw!
bubbye!