Tuesday, July 26, 2011

aku sumpah pencurik tu jadi GILE!

assalamualaikum!

yea! akhirnye, ade pun mood nak hupdate belog!
teehee~~

ok,nak ngadu nie..

guys, wallet aku hilang last week.
sedey kot. dah la ade macam-macam.
i.c, lesen, kad bank...

*semua nie hilang, termasuk la gambar-gambar..

I have no idea sape yg amek kan..
nak tuduh-tuduh macam x best lah..

cume percayee yang 'maybe bukan rezeki aku kot'
fine! tapi sumpah terkilan.
yelah gambar my dearie MR F pun turut hilang. HAHA


aku x tau yang wallet tuh tercicir ke kene curi ke hape ke.
no idea!

total nak renew semua tu:
i.c = RM 60 *kalau kau student
lesen = RM 20
kad bank = RM 12 *CIMB bank
matric card = RM 15 *KUIM
semua sekali same dengan RM 107

well, actually ade 2 bende yang terjadi kat aku.
salah 1 nye pasal wallet nie lah.
yang lagi 1 tuh next entry aku story.

sabar yee. janji, b4 puase aku story yee..

lastly,
aku sedih bile MALAYSIA vs singaporeringge khamis nie (28JULAI) SAFIQ RAHIM xde.




* kesian die. jangan pandang montot no 10 tau, laki org tuh. HAHA

pape pun, best of luck HARIMAU MALAYA! AUMM!

till fingers meet keyboard again yaw!
bubbye!

No comments:

Post a Comment