Wednesday, July 27, 2011

kesian kat mereka yang x dapat......

assalamualaikum yaw!

rehat hari ni, aku x keluar lunch,
sebab kemalasan melanda diri..
jalan-jalan kat wall bola sepak INFO DAN RANKING BOLA SEPAK MALAYSIA.

jom tengok gambar:




gile kentang kan.. tiket 80k terjual dalam mase beberape hari je...
memang hebat rakyat MALAYSIA nie..


tapi jangan risau,
sape yang x dapat tiket anda masih ade peluang yeee



tengok laki orang nie, bukan men dok menyilang panggung..
hope AIDIL dah sehat sepenuhnye dan dapat diturunkan khamis nie!


muke-muke pertahanan HARIMAU MALAYA!


kat bawah nie, gambar penyokong MALAYSIA yang beratur untuk beli tiket hari nie.




sanggup pulak nak beratur panjang-panjang camnie kan..
hebat tak hebat lah kan??
salute lah!


jom baca kenyataan SAFEE lepas lawan ngan SINGAPORERINGGE hari tuh..

semoge berjaye!

*hope keadaan macam nie akan terjadi lagi..

till fingers meet keyboard again yaw!
bubbye

No comments:

Post a Comment