Tuesday, July 26, 2011

seperti yang dijanjikan..

assalamualaikum. hai!

sekarang pukul 23:12. apsal x tidoq lagi? xde mood nak tido, boleh jawab camtu?
keh3. oke, seperti yang dijanjikan.
aku nak cite pasal kes yang ke-2 terjadi kepade aku.
pun minggu yang same, last week jugak.

wallet hilang hari jumaat, bende nie jadi hari sabtu.

oke, camnie cite die..

cuci mate jap tengok safiq buat muke 'konon' comel.
aku cop yang tengah *tu pun KALAU single lagi HAHA


hari sabtu, 23 JULAI 2011.
aku kerje hari tu ade program PERMATA SENI TARI.
aku x drive, mama yang hantar.

then, mase nak balik dalam pukul 9 lebih malam..
aku minta tolong abg driver bas hantar aku dekat satu kawasan nie.
well, tempat nie tepi jalan raya besar TAPI sangat gelap..
xde lampu jalan yee kawan-kawan.
tempat nie x sunyi cume tuh la gelap kan.

aku tunggu mama datang amik aku kat bustop.
tunggu punye tunggu, tibe-tibe ade satu kete wira nie berundur.
slow-slow die berundur pastu die stop betul-betul depan aku.

pergh time nie.. kembang kuncup hati aku.. takot siak!

x pasal-pasal tingkap kete tuh terbukak sebesar-besar yang boleh.

pastuuuuuuu...

LELAKI GILE: dik, nak pergi mane? meh abg tumpang kan *suare macam haremmm yee!

AKU: (mule2 buat bodoh jee, sambil tunduk bawah)

LELAKI GILE: dik, jom lah abg tumpangkan. *die panggil lagi

AKU: (berdiri) xyah la, jap lagi mak kite amek!

LELAKI GILE: alaaaa, jomlah abg tumpang kan...

AKU: XYAH LAH! JAP LAGI MAK KITE AMEK! *mase nie aku dah angkat kaki nak blah

LELAKI GILE: (mase die die membebel hape tah, aku x dengar)

AKU: (buat bodoh ++sikit-sikit aku gerak menjauhi die)

LELAKI GILE: *tengok aku x bagi respon die pun cakap.. oke, bubbye dik.

AKU: (buat bodoh jee)

LELAKI GILE: BUBBYE DIKKK.....*sambil blah

pastu x sampai 10 saat mama aku pun sampai, masuk kete aku pun cite sambil MENANGIS seperti biase HAHA

owh ya,, terime kasih kepada mereka yang bersimpati kepada diriku ini! HEHE



*kalau x nampak sile tekan gambar untuk tumbesaran

itu sahaje cerite nye.. xde lah VAvOOM sangat. tapi at least, aku ade pengalaman ngeri camnie..

sumpah xnak tunggu kat tempat camtu lagi!
peringatan untuk remaja perempuan, wanita-wanita di luar sane, hati-hati yee..
lelaki GILE macam nie ade dimana-mana.

chow~ tilll fingers meet keyboard again yaw!

4 comments:

  1. haha,sama lah kak.kita pun tak boleh tido.insomnia agaknya.wakaka :)

    ReplyDelete
  2. haha. xde la sampai camtu kan...

    ReplyDelete
  3. takot syiema... nangis aku.. HAHA

    ReplyDelete