Tuesday, August 23, 2011

seeehhhhhhhhhh bunyik nyee..

assalamualaikum yaw ((:

yea! akhirnye ade pun idea nak update blog.
hew hew hew

penat aku dok memikir dari lepas buke tadi tau..
gigih aku dok menekan punat-punat keyboard search ape-ape yang patut.
tapi...
tengah aku dok menekan punat-punat keyboard aku dengar satu suare garau dok panggil name aku. YANA....
sayang nya hanya sekali, lalu aku pun buat lah sebodoh yang mungkin.
tibe-tibe..
"KAKAK, PAPA SURUH BUAT LEMPENG"

aiseyhmennnnn!




dengan hati separa ikhlas aku pun pegi lah ke dapur.

amek bekas plastik biru
amek tepung gandum cap sauh
amek sedikit garam jename kaki bukit
amek kuali hitam + sudip
amek majerin jename planta

letak kuali atas dapur, hidupkan api lalu meletak sedikit majerin planta

sebelum tu kacau tepung bersama garam hingga sebati
letak air paip secukup rase

bile kuali dah panas, maka tuangkan adunan tadi ke kuali

seeehhhhhhhhhh bunyik nyee..

HAHA.
bongok! yang aku beria dok cite cam hampeh ape jadah nye!

SELAMAT MALAM | GOOD NIGHT
JANGAN LUPE BANGUN SAHUR

till fingers meet keyboard again yaw!
tadaa~

salam lebaran | maaf zahir batin

assalamualaikum.





tak cantik pun? tauu..
aku x kreatif macam korang.
setakat nie je yang aku termampu.
pape pun

SELAMAT HARI RAYA | MAAF ZAHIR BATIN

dari;

NABILA LIYANA & KELUARGA


till fingers meet keyboard again!
tadaa~

Thursday, August 18, 2011

sesi mengharukan diri.

assalamualaikum

terharuu maaa..

tengok nie.......




rupenye ade gak orang tunggu aku update blog yeee..
tq rahmah sayang!

maaf.maaf.maaf
sejak kesibukan melanda diri tak sempat nak update blog selalu.
ceh! macam lah hape kan.. praktikal je pun..

p/s: sorry entry pendek jee.

till fingers meet key board again ((:

Wednesday, August 10, 2011

tolong aku weyh...

assalamualaikum.

hey kawan-kawan blog..

lately nie baru aku perasan yang aku dah pandai text sumone then cakap camnie...

"awak, saya dah sampai rumah. tapi nak g bazar dulu"

"saya tengah drive balik nanti saya text awak balik"

"saya nak balik kampung, nanti dah sampai saya bagitau"

"selamat berbuka awak"

hellyaw!
apekah? aku x tau weyh..
kenape dan mengape aku perlu text orang tuh..

aku xdelah suke orang tuh.
biase jee pun, confused jap!




korang boleh jawabkan bagi pihak aku?

till fingers meet keyboard again yaw ((:
tadaaaa~

Thursday, August 4, 2011

hebat ke kau?

assalamualaikum ((:

saje nak update bende yang 1 malaysia dah tau..
HAHA.

lantak kau ah, blog aku kan??

gile damn, tercabar rasenye bile isteri pemain SINGAPORERINGGE nie menghina HERO kami SAFEE SALI ++ AMIRULHADI..


muke je cantik!
name je HIDAYAH tapi.............
nasib baik laki kau comel la gak!



kau mampu ke nak buat camnie?
agak a nak kutuk hero kami!

agak sket cakap bhai!
kami kalah bermaruah tau!
kami pakai 100% anak tempatan.
SINGAPORERINGGE tuh harap pemain yang kerakyatannya diberi jeee kan?
tiada originaliti langsung!

k bye.
till fingers meet keyboard again yaw!
taadaaa~

Tuesday, August 2, 2011

umpama mimpi di siang hari....

assalamualaikum ((:

dah kenape title entry cam hampeh? HAHA
nak tau bace lah...

weyh, fahrin RT aku bhai!





selame bertahun aku dok komen kat fanpage die,
selalu dok tweet die tapi nie 1st time die RT aku balik..

even hanya RT without one word pun aku dah TERHARU.
siap nak feeling-feeling sedih meleleh air hingus.
kah3. cam euww.euww je kan..

yang penting aku puas hati.

thnx fahrin! aishiteru more pluss pluss lah!

till fingers meet keyboard again yaw!
tadaa~