Monday, October 31, 2011

cerita mimpi aku.....

assalamualaikum..

hey,, HEHE

aku nie kan memang lah teramat suke tido time2 lepas asar..
kadang-kadang dah nak senja lah terlelap. HEE~

dekat rumah aku ade loteng. bilik aku.
tapi kiteorang x pernah guna since pindah rumah baru nie sebab kat loteng kiteorang letak kotak sampai penuh xde ruang nak menyelit pongggg. HAHAHA

pastu semalam (ahad, 30 okt 2011) papa ngan mama suruh kemas.
kami adik beradik pong angkat barang semua sumbat dalam stor dekat belakang.

sekarang loteng tuh dah lapang boleh tidur...

orang pertama yang merasmikan loteng tu aku lah.

dari semalam sampai lah petang tadi aku dok melepak kat atas.
even panas sebab xde kipas tapi syiok dok lepak kat atas tuh.
aku x tau kenape syiokkk tapi aku suka!

nak dijadikan cerita,
aku pergilah tidur kat loteng dalam pukul 5.30 ptg tadi.

pastu, dalam pukul 6.15 aku lari tidur kat bawah balik.
tengah-tengah tidur aku mimpi....

ade orang call aku. lelaki.

lelaki: jom jumpe kat atas.
aku: atas mane?
lelaki: atas lah.....

pastu aku terjage....
HAHAHA.

pade aku... gile seremmmmm.

ok bai. cerita mimpi hari ini.

till fingers meet keyboard again!
tadaaaa~

Tuesday, October 18, 2011

rojak

assalamualaikum yaw!

HAHAHA
macam dah lame je x update blog panjang-panjang kan...

yeah.yeah.yeah.
mase amat mencemburui aku lately nie..
*erk. yeke?

owh ya, aku dah habis praktikal pong!
perasaan? suka sebab boleh bangun lambat! HAHAha
tapi.. itu secara luaran. dalaman? I really DAMNLY rindu dekat ofisss!
*ade ke perkatan DAMNLY?
hewhewhew :)
suke aku lah!


dengan kakak kat atas nie, serius RINDUUUU gile!


dengan pakcik yang atas ni ponggg rindu juga!


kat Puan baju hijau tudung purple ponggg rinduuu sesangatttt!

adat pertemuan pasti ade perpisahan...
kann.. oke. xmo sedih-sedih..

nyiaw.nyiaw.nyiaw.

aku teringat dengan perbualan aku ngan papa ku...
nak tau? joms layannnnn...

papa:
yana, kau pegi le duduk kelantan sane.. terengganu kee.

aku:
(dengan muke yang diherot-herotkan)
xmau ahhh! x besttt.. dah la CINEMA pong xdewww. NO!

papa:
nanti dah abes diploma nak buat ape?

aku:
sambung blajar lah..

papa:
kat mane?

aku:
kalau ade rezeki UITM puncak alam lah..

papa:
eyh, kampus bandar melaka xde course tu ke? UITM lendu ke??

aku:
ceh! tadi halau orang duduk jauh-jauh.. apekah?

pfffftttthh.

******

MAMA.PAPA



till fingers meet keyboard again yaw!
tadddaaaa~

Sunday, October 16, 2011

I D K !

assalamualaikum



seriusly rase demmmm sgt sekarang nie!
why? IDK!

hati tak tenteram! jiwa kacau.


till fingers meet keyboard again!