Tuesday, October 18, 2011

rojak

assalamualaikum yaw!

HAHAHA
macam dah lame je x update blog panjang-panjang kan...

yeah.yeah.yeah.
mase amat mencemburui aku lately nie..
*erk. yeke?

owh ya, aku dah habis praktikal pong!
perasaan? suka sebab boleh bangun lambat! HAHAha
tapi.. itu secara luaran. dalaman? I really DAMNLY rindu dekat ofisss!
*ade ke perkatan DAMNLY?
hewhewhew :)
suke aku lah!


dengan kakak kat atas nie, serius RINDUUUU gile!


dengan pakcik yang atas ni ponggg rindu juga!


kat Puan baju hijau tudung purple ponggg rinduuu sesangatttt!

adat pertemuan pasti ade perpisahan...
kann.. oke. xmo sedih-sedih..

nyiaw.nyiaw.nyiaw.

aku teringat dengan perbualan aku ngan papa ku...
nak tau? joms layannnnn...

papa:
yana, kau pegi le duduk kelantan sane.. terengganu kee.

aku:
(dengan muke yang diherot-herotkan)
xmau ahhh! x besttt.. dah la CINEMA pong xdewww. NO!

papa:
nanti dah abes diploma nak buat ape?

aku:
sambung blajar lah..

papa:
kat mane?

aku:
kalau ade rezeki UITM puncak alam lah..

papa:
eyh, kampus bandar melaka xde course tu ke? UITM lendu ke??

aku:
ceh! tadi halau orang duduk jauh-jauh.. apekah?

pfffftttthh.

******

MAMA.PAPA



till fingers meet keyboard again yaw!
tadddaaaa~

1 comment:

  1. "...tadi halau orang duduk jauh-jauh.. apekah?"

    serious lawak ! hahaha ;D

    ReplyDelete