Monday, December 26, 2011

tsskkkk :'(

assalamualaikum yaw.

yeah! hati aku tengah kembang kempis macam hidung anjing mase kesan bau!

pehal tah boleh TER-stalk FB ex-boiprengggggg!

BAB 1 betul lah!

yea.yea. salah sendiri kan..

kesudahannya hati sendiri terluka.
I need someone yang boleh replace tempat die... SEKARANG!
kalau boleh beli boiprengg baru kat jusco, tesco, mydin kan bagus.

wuwuwuwuwuuuu :'(



sebenarnye aku dah boleh tak ingat kat die lagi.


TAPI...

tibe-tibe yang die add aku balik pehal?
"KAU NAK SHOW OFF GF BARU KE?"

memang lah sangat-sangat menyakitkan hati kalau itu niatnyee.


DAMN!


till fingers meet keyboard again yaw :'D tsskk.
tadaaaa


tahniah budak degil :)

assalamualaikum w.b.t!

hyeee semua. ada baik ka xda baik?
me? just fine. hewhewhew

actually entry nie dibuat khas buat adik aku yang tak berape nak sayang.
HAHAHAHAHAHaAAAAA. gurau jahhhh!
baiklah, dengan ini guwa sebagai kakak mithali ingin
MENGUCAPKAN sekalung ucapan
TAHNIAH
diatas kejayaan PMR anda ye wahai NAZIRA AMIRA!
guwa bangga jadi kakak looo.


jadi, dialah NAZIRA AMIRA tewww
yang dipegang tuh hadiah dari papa.
untunglah dah mampu jadi YUNAlis zarai kennnnn. puihhh!


nie buktinye ade dibawah!



tak menyempat nak jugak dapat camera hari tu jugekkkkk
makanya, lepas amek result die kami terus pergi KEY-ELL.

paklang and family pong adoo sekali..
nie gambar depan kedai camera kat PERTAMA COMPLEX.


after beli camera kami maken-maken diiiii.......

nampak tak? CHENG HO.
alaaa,, amy searh punye kedai tuuu.. hek3.

ok bai. tu je nak cite.

till finger meet keyboard again yaw!
tadaaaa.

Wednesday, December 21, 2011

Wednesday, December 7, 2011

S E K O L A H

assalamualaikum..

pehal tah tibe-tibe aku rindu gile mase zaman sekolah!



kadet bomba sentiasa dihati!


erk! gambar nie aku posing macam haremmmm HEHEHE


langkawi trip 2008!


bestfriend forever. SYAHIDA

nie gambar pagi before masuk dewan pekse SPM.
paper BM kot.


hari guru 2008 *.*

nie mase cikgu ape tah bersara mase aku form 4.


outing! kat tesco taman cempaka, melaka.
hitam gile aku kan... HAHA


MITC


geng DIKIR BARAT.
ce teka sape tukang karut??


mase KARNIVAL SUKAN ASRAMA.
rindu kak amoi!


SYAHIDA lagi...


rindu sangat zaman nakal-nakal dulu.
paling tak boleh blah, aku lom habes paper lagi tapi dah kene halau dari hostel.
kenape? nanti lain kali aku cite yeeee.. HEHE

ok bai.
till fingers meet keyboard again!

Tuesday, December 6, 2011