Monday, December 26, 2011

tsskkkk :'(

assalamualaikum yaw.

yeah! hati aku tengah kembang kempis macam hidung anjing mase kesan bau!

pehal tah boleh TER-stalk FB ex-boiprengggggg!

BAB 1 betul lah!

yea.yea. salah sendiri kan..

kesudahannya hati sendiri terluka.
I need someone yang boleh replace tempat die... SEKARANG!
kalau boleh beli boiprengg baru kat jusco, tesco, mydin kan bagus.

wuwuwuwuwuuuu :'(



sebenarnye aku dah boleh tak ingat kat die lagi.


TAPI...

tibe-tibe yang die add aku balik pehal?
"KAU NAK SHOW OFF GF BARU KE?"

memang lah sangat-sangat menyakitkan hati kalau itu niatnyee.


DAMN!


till fingers meet keyboard again yaw :'D tsskk.
tadaaaa


No comments:

Post a Comment