Saturday, March 30, 2013

bila kehendak melebihi keperluan

hey.

what a lazy saturday.. hwa.. malas nya nak kerja hari nie...

uhuk.uhuk.


ok, nie gambar bulan lepas. 

sebenarnye kan...

tak sabar nak gaji. bulan ni nak beli hp.
bulan depan nak beli jam tangan.
bulan depan lagi nak beli handbag.

owh. aku lupa hujung bulan enam (6) nak renew roadtax kereta.
terbang 7 8 ratus...

hwa.... kumpul duit! cancel beli jam dengan handbag!

ok!

raya lagi 3 bulan lebih camtu kan?
puasa pun tak habis ganti lagi.
baju raya pun tak tempah lagi. maigaddd!

ok, gaji bulan depan nak pergi usha kain kat gulatis!

adeyhh! duit-duit!

bila ingat kereta pulak, macam-macam nak buat.
kereta dah lama tak service.
bumper belakang nak betulkan.
nak tukar wiper lagi..
bateri kereta nak ganti baru....

sobs.sobs.sobs.
macam nak buat kerja part time lah camni...

I iz soo stresss!

till fingers meet keyboard again.

 

No comments:

Post a Comment