Thursday, March 28, 2013

Frust ?

hai.


I iz so kecewa... hwa...
why lah selalu jadi macam ni, buat aku selalu putus harapan.
selalu sangat buat aku cepat give up!

orang selalu cakap usaha lah, takde benda yang datang bergolek..

yeah, I keep try harder, tapi lagi kuat usaha lagi kecewa adelah..

kadang-kadang aku sampai terfikir mungkin bahagia, kesenangan tak akan jadi sebahagian dari hidup aku.

tsk.tsk.tsk

Hidup ini adalah untuk berusaha dan beramal, bukan untuk mempersoalkan takdir. Jangan ditanya "kenapa kesenangan bukan milikku?" tapi bertanyalah kepada diri sendiri "apakah usaha yang telah dilalkukan untuk mendapatkan kesenangan itu?"

till fingers meet keyboard again.
babai.





No comments:

Post a Comment